dilluns, 30 de gener del 2012

De com en Growler assassinà estudiants universitaris

Si una cosa he après desde que sóc a RvB és que en aquesta corporació la guerra no és EXCLUSIVAMENT contra la corporació rival (en el meu cas, la Blue Republic). La Red Federation i la Blue Republic són, tot sovint, objecte d'atac per part d'altres corporacions.
En el cas que ens ocupa ha estat Eve University, una coneguda corporació dedicada desde fa anys pel seu esforç i dedicació en la instrucció de nous jugadors, qui ha entrat en guerra contra RvB.

Com sempre que això passa, vermells i blaus uneixen forçes contra el rival, i això permet crear terrorífiques flotes formades per pilots de totes dues corporacions.


 Sota el comandament de Mangala Solaris, tota una institució del joc, he tingut l'oportunitat de participar en aquestes activitats conjuntes, i aprendre més sobre el funcionament de flotes grosses. La concentració i habilitat del comandant de flota i que els pilots compleixin correctament les seves ordres i indicacions són factors clau que determinen qui guanya o perd una batalla. En aquest cas, aitals factors han estat de part nostra :)
Algunes de les batalles que hem lliuran ens han valgut un article a Eve News 24, un portal de noticies dedicat a informar sobre els successos d'EvE Online.


Properament ja us informaré si hi ha cap guerra remarcable, així com de les gestes que RvB duguem a cap :P

Per altra banda, informo a tot aquell qui llegeixi aquest bloc i hi pugui estar interessat, que hi ha actiu el canal de xat "català", on hi trobarà altres jugadors de parla catalana amb qui compartir experiències o, simplement, fer petar la xerrada en una llengua que no acostuma a ressonar dins les parets metàl·liques de les estacions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada