dilluns, 6 de febrer del 2012

ISK!!!

Llums que fan pampallugues, colors vius, explosions i rajos làser... qui no perdria, amb tot aquest bombardeig d'estímuls, el món de vista? Funciona als casinos, als salons recreatius, a les discoteques i fins i tot a l'EvE. 
Batalla rera batalla, nau rera nau, el meu compte corrent (el del joc, s'entén) va minvant inexorablement. I és que fer explotar naus i gastar munició és tan divertit com poc rentable.
És per això que de manera més o menys regular torno al meu antic sistema base per dur a terme algunes activitats econòmicament profitoses.


Guanyar ISK no és la tasca més divertida del joc, però si combines diverses activitats per aquest propòsit la cosa pot resultar més entretinguda
Com que la meva antiga corporació era molt de fer missions tinc prou bones relacions amb els agents locals per acceptar missions de nivell 4. Adicionalment, i aprofitant els minerals i la ferralla que rapinyo de les naus enemigues, produeixo munició i alguns aparells que venc directament al mercat local.
A més a més, ara m'estic planejant de començar a jugar amb la interacció planetària (hi havia monejat una mica quan va sortir, però me'n vaig oblidar ràpid), i adicionalment, estic millorant la meva habilitat de ciència per poder començar a gaudir dels serveis dels agents R&D.
Amb tot aquest munt de tasques no gaire divertides però, espero, àltament rendibles espero poder guanyar un munt d'ISK per costejar-me la vida a Lonetrek amb els meus amics de la Red Federation.

I com a estúpidament merdosa demostració de la meva vida com a mission runner aquí us deixo aquest vídeo de jo fent The Blockade tot solet ^^



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada