dimecres, 18 de gener del 2012

Blaus, vermells i russos



Després de fundar la nostra pròpia corporació (Mocs and Cucs)i de sospesar algunes possibilitats, hem decidit que la nostra millor oportunitat és unir-nos al Blue vs Red. Per a aquells qui no sàpiguin de què va la cosa: http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Red_Vs_Blue_%28RvB%29

Dit en català: es tracta d'una organització formada per dues corporacions, la Blue Republic i la Red Federation, que estàn en guerra mútua constant. D'aquesta manera, aquells pilots que ho vulguin es poden unir a qualsevulla d'aquestes dues corporacions i prendre part en aquesta guerra inacabable. Cada corporació té, aproximadament, uns 800 pilots, de manera que sempre hi haurà flotes en marxa i, tot sovint, comandants disposats a dirigir les operacions.
A més a més, hi ha una sèrie de regles de joc, per tal de fer-ho tot més esportiu i crear un cert clima d'aprenentatge i respecte per l'adversari.
De fet, els caps de setmana s'acostumen a organitzar flotes conjuntes entre totes dues corporacions i es fan incursions a 0.0

Respecte al nivell dels pilots, hi ha de tot. Des dels més novells, que tot just s'inicien en el món del PvP, fins a veteraníssims pirates i mercenaris (que sorprenentment acostumen a ser d'allò més agradables i amables). És molt comú que la gent piloti naus petites i relativament barates, cosa que ho fa més senzill per aquells pilots novells que encara no tinguin la cartera gaire plena. En general, l'ambient és molt amistós, i és una font inesgotable de coneixements sobre el joc i el meta joc tant a nivell teòric com pràctic.

Per acabar d'embolicar la troca, una aliança de corporacions russes (Cosa Nostra), ens ha declarat la guerra recentment, de manera que ara mateix em trobo en una corporació amb dos fronts oberts i un munt d'acció esperant-me!

Ja aniré penjant algunes de les experiències que visquem en aquesta nova corporació, i de moment us deixo una signatura de Battleclinic a la capçalera per anar fent un seguiment de les meves víctimes de combat :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada