dimarts, 24 de gener del 2012

Nits temàtiques a 0.0

Bé, aprofitant que el servidor s'està reiniciant (problemes després de la implementació de la versió 1.1 de Crucible) escriuré una nova entrada en aquest bloc per tal que sembli que està una mica menys abandonat.
Avui us vull parlar de les nits temàtiques que RvB (Red vs Blue) organitzen, normalment, els dissabtes a la nit. La cosa és que els organitzadors escullen un tema. La cosa pot anar des de "Rifters", fins a "míssils", passant per "naus que s'anomenin com actors porno de la dècada dels 80'". La qüestió és portar la nau adient a cada festa.
S'estableix sempre un punt de reunió, on acostumen a assistir vora un centenar de persones, tots mudats per l'ocasió, i des d'allà s'inicia una incursió cap a null sec, d'on ningú surt fins haver perdut fins els calçotets.

Aquest dissabte passat vaig tenir l'honor de poder assistir a la meva primera nit temàtica ("RvB Ganked", les anomenen), i la cosa anava de míssils. És a dir, la gent havia de portar naus equipades amb míssils per tal de poder participar a la festa. El punt de reunió era Rens, un bonic sistema de l'espai Minmatar. 
Ja us podeu imaginar quina va ser la meva sorpresa en arribar i veure una colla de Drakes ballant una conga. L'ambient era completament festiu (hi havia servidor dedicat de Mumble per a l'ocasió), la gent bebia i reia, i una mena de hooliganisme nerd i etílic escalfava l'ambient.
Abans de partir, ens vam dedicar a assetjar gent que feia missions, envaint el seu espai i liquidant tots els pirates NPC's i sembrant el terror (imagineu que esteu sols, fent una missió tranquilament, i us apareixen 100 sonats en Drakes, Ravens i Tengus cridant pel local i disparant míssils sense parar!).



Quan ja hi va ser tothom, vam emprendre el nostre viatge cap a 0.0, no sense abans fer estralls pels sistemes low sec que ens agafaven de camí.
El spam al local era constant, i la nostra flota sembrava el caos i la destrucció per allà on passava. Vam amenaçar, assetjar i matar a tots aquells amb qui ens vam trobar. Vam atacar una POS fins a deixar-la en reforç, i vam acabar en una èpica batalla contra més d'una quinzena de battleships més una bona pila de destructors i naus logístiques que la CVA va haver d'enviar per tal d'aturar-nos. El resultat? Tal com digué el nostre comandant de flota: "Nois, hem perdut la batalla, però ens importa una merda!". Cèrtament, el que importava era que ens havíam plantat amb les nostres naus de broma i havíam destruït vides i bens aliens, superant els 4.000.000.000 ISK en destrosses. Què més es pot demanar?

Edito: Afegeixo l'enllaç a un vídeo enregistrat per un company de corporació aquella mateixa nit. Captura força bé l'esperit d'aquella esperiència :)
http://www.youtube.com/watch?v=vf_eMDcIzI0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada