diumenge, 24 de març del 2013

Pirates entre asteroides

A en Shezard Thiesant no li agraden els miners. De fet, els odia a mort. Literalment. La seva aversió vers els recolectors de minerals es remunta als seus inicis com a pilot de New Eden. Els minerals sempre estàn sota demanda, i recolectar-ne per vendre'ls és una de les coses més senzilles que un pilot novell pot aconsseguir. Tot i així, aquesta és una possibilitat que en Shezard mai va considerar, i va optar per començar forjant-se una reputació entre els agents de Theology Council, els quals li encarregaven poc a poc missions de més importància.

Fins i tot durant la seva estada en un forat de cuc de classe 5, on un pilot amb poca experiència com ell la vida era francament dura, va tenir clar què dir als seus companys de corporació el dia que li van oferir d'anar a minar amb ells alguns dels minerals més valuosos que farien caure de cul a terra a qualsevol miner de veldspar de High-Sec: "Jo no mino".

No fou fins fa poc que, sense saber ben bé com, en Shezard em va convèncer d'anar a fer una visita a High-Sec. Normalment només hi anem per tancar algun acord comercial, però aquesta vegada era diferent. Aquesta vegada hi anàvem per satisfer un dels desitjos més malvats, terribles i divertits d'en Shezard: destruïr la nau d'un miner indefens en un sistema d'alta seguret, i fer-ho prou depressa abans que Concord, la policia espacial de New Eden, tingués temps de venir a fer-nos pagar el crim comès. Dit i fet, ens vam embarcar en dos catalysts, un tipus de destructor sorprenentment apte per aquest tipus de feines. 
Els killmails són el trofeu dels gankers

Val a dir que al principi no les tenia totes. Francament, mai he tingut una gaire bona opinió pel que fa als anomenats "suicide gankers". Assalten preses que no tenen l'oportunitat de defensar-se, trencant les lleis que mantenen l'ordre a la galaxia, i sovint ho fan sense que els interessi el botí de la víctima, sinó que en tenen prou amb les seves llàgrimes.
Va ser precisament per això que em vaig sorprendre força quan em vaig trobar rient i passant-ho molt bé mentres veia explotar la nau de la nostra primera víctima. Sí, la primera de moltes. Des d'aleshores, en Shezard i jo hem continuat visitant els sistemes de High-Sec, i amargant la vida als pobres miners.
És una feina entretinguda. Sobretot feta entre dos. Un espera pacientment amb el seu catalyst, mentres l'altre busca alguna presa adient, fent-se passar per miner, o en una nau de camuflatge, i fa de balisa. Una vegada trobada la presa, la resta és molt ràpid, ja que en menys de vint segons el miner ja s'ha quedat sense nau, i quan Concord fa acte de presència ja és massa tard.

Em diverteixen les rialles d'en Shezard pel canal de radio. Es posa tens, riu, crida i aplaudeix histèricament. Però el fet d'haver acabat trobant una altra activitat que em fa passar estones increïblement divertides a New Eden... això no té preu.

http://www.youtube.com/watch?v=b_Jibw1PEhs

 


5 comentaris:

  1. Hòstia, nen, no el coneixia, aquest blog.
    Collonut.
    Ja anava sent hora .... sí, sí. Ja veig que ets aquí des de fot la castanya però no t'havia vist.

    La veritat es que em feia falta trobar alguna cosa així, després del poc bon rotllo que he pogut trobar pels llocs hispans.

    Aquí tens un seguidor. A reveure, company.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Anònim!
      Malauradament, el bloc està una mica descuidat, i només el revisem i afegim nous posts ocasionalment (però això és només perquè estem massa enfeinats perdent naus al joc :P).

      Aprofito l'avinentesa per recordar que hi ha un canal anomenat "català" que podràs trobar ingame, per si et ve de gust fer-la petar amb altres jugadors catalanoparlants.

      Salut!

      Elimina