diumenge, 3 de març del 2013

Massacre a Low-Sec

Divendres nit, i l'aliança es posa en marxa per trobar una mica d'acció. Ens arriben noticies d'una flota de creuers T3 de The Retirement Club, i no triguem a tenir formada una magnífica flota de rokhs i scymitars. Un "cynosural field" ens catapulta directes al nostre sistema objectiu: Ohkunen, a Low-Sec. Per tal de cridar l'atenció dels nostres enemics, iniciem un assalt a una torre, i la resposta no es fa esperar; una legió de lokis, legions i guardians ens aterra a sobre i la batalla comença.




Degut a diversos problemes que van patir els nostres pilots de les naus logístiques, la balança es decanta ràpidament a favor de The Retirement Club, i les nostres baixes es produeixen molt més ràpidament que els seves. Nova Rain, el nostre comandant de flota, ordena retirada i condueix als supervivents del nostre bàndol sans i estalvis a casa.

Tot i que el resultat de la batalla no ha estat del tot satisfactòri, són les intenses batalles com aquesta són les que em continuen fent tornar una vegada i una altra al cru univers de New Eden, on fins i tot la derrota et deixa l'agradable regust d'haver participat en un event realment èpic i formidable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada