dissabte, 26 d’abril del 2014

Burn Jita 3

A la vida sempre hi ha ocasions especials, d'aquelles que ens permeten fer coses poc usuals (com actualitzar un bloc, heh!). Celebracions extraordinàries que motiven i perdonen certs excessos, molt apreciats alguns. I no, no estic parlant dels copiosos àpats de nadal, ni de les extravagants disfresses carnavalesques. Estic parlant, òbviament, de Burn Jita. De la seva tercera edició, més concretament.

NOMNOMNOMNOMNOM!!!
Per a aquells poc versats en la matèria, us diré simplement que Burn Jita és una celebració en la que, durant un cap de setmana, els assedegats pilots de la CFC s'instal·len a Jita i, a mode d'entreteniment vacacional, obren foc contra totes les naus comercials i de transport que poden. Això provoca les ja conegudes i desmesurades respostes de Concord, així com la de certs oportunistes que aprofiten l'ocasió per disparar contra altres pilots que hagin estat identificats com a delinqüents. L'espectacle està garantit.
Mort i destrucció
 I és què, tot i que l'acte en qüestió és anunciat a través de diversos canals d'informació, cada any es repeteixen nombrosos casos de transportistes despistats que perden les seves naus, i tot sovint petites fortunes. Com us podeu imaginar, això genera una quantitat de llàgrimes molt important, i la lectura del canal de xat local pot arribar a ferir la sensibilitat dels "gankers", que poques vegades veuen paraules d'agraïment o mostres d'entusiasme per la seva feina.
Per sort, tot el que té de poc agraïda ho té també de lucrativa. I és que el contingut de les naus comissades supera amb escreix el cost de les eines emprades per dur-les a la destrucció.

"Ah, era avui?"
Tot i això, l'ambient és, en general, prou festiu, i la gent passa una bona estona fora de les seves rutines. Un any més, gràcies a tots aquells que feu possible aquest gran esdeveniment, ja sigui de manera voluntària o, com és el cas d'aquest senyor, de manera totalment no desitjada.

P.D. Low, juga-hi ja, cony.

"Hostiè!"








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada